Certificaat voor deelnemers Rekenstart

Deelnemers aan het rekentraject ‘Rekenstart’ hebben een certificaat ontvangen uit handen van hun rekendocent in aanwezigheid van de rekenvrijwilligers en beroepskrachten van Piëzo. Het traject Rekenstart is opgezet om mensen beter te leren rekenen.

Rekenen is belangrijk omdat er elke dag situaties zijn waarbij je snel iets moet uitrekenen. In de supermarkt, thuis of op het werk. Samen zijn zij aan de slag gegaan om meer zelfvertrouwen te krijgen in rekenvaardigheid en meer inzicht te krijgen in alles wat met rekenen te maken heeft zoals; uitgaven en inkomsten, boodschappen, een telefoonabonnement of grote aankopen.

Wilt u kennismaken met ‘Rekenstart’ of meer informatie? Neem dan contact op met Milou van Loenen, Sociaal Cultureel Werker PiëzoCentrum Buytenwegh, via 079-8887474 of milou@stichtingpiezo.nl