PiëzoAcademie

Piëzo met de PiëzoMethodiek heeft door deelname aan het Oranje Fonds Groeiprogramma een enorme kwalitatieve en kwantitatieve groei doorgemaakt. De PiëzoMethodiek is daarnaast ook inhoudelijk verder geprofessionaliseerd en wordt nu door diverse organisaties in Nederland gebruikt en de voorbereiding voor de implementatie van de PiëzoMethodiek gaat onverminderd door. De PiëzoMethodiek is een instrument om de persoonlijke ontwikkeling van mensen in een kwetsbare positie (en daarmee hun mogelijkheden) om te participeren te vergroten. Daarnaast legt de methodiek verbinding tussen mensen, organisaties en de samenleving als geheel.

De PiëzoMethodiek moet volledig leidend zijn binnen de dagelijkse praktijk van de organisaties die met de PiëzoMethodiek werken ( Piëzo en onze ‘uitrolorganisaties’). De huidige -en toekomstige- uitrolorganisaties hebben behoefte aan deskundigheidsbevordering van hun medewerkers en vrijwilligers om het werken met de PiëzoMethodiek verder te professionaliseren.

Om hen en toekomstige uitrolorganisaties hierbij te ondersteunen én medewerkers/ vrijwilligers van Piëzo klaar te stomen voor het kunnen verzorgen van deze deskundigheids-bevordering is de PiëzoAcademie ingericht.

Het Oranje Fonds ondersteunt financieel de opzet en het eerste projectjaar (2016) van de PiëzoAcademie.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janita Volders, projectcoordinator PiëzoAcademie.

Janita@stichtingpiezo.nl of 06-55214961